Известие

Collapse
No announcement yet.

Няколко проблема с новата придобивка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Между другото на фейслифта няма релета с различни цветове под ICS-a. Има една метална сива кутия само - аз проверявах, защото и на мен ми течеше радиатора на парното и след смяната реших да проверя какво е дереджето и останах изненадан...
    Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

Първоначално публикувано от gorang Покажи съобщение
      Между другото на фейслифта няма релета с различни цветове под ICS-a. Има една метална сива кутия само - аз проверявах, защото и на мен ми течеше радиатора на парното и след смяната реших да проверя какво е дереджето и останах изненадан...
      Да, при FL има известни разлики в ел. инсталацията. Въпросното недоразуемение "зелената кутия" за индикациите я няма. Централното, стъклата и вътрешното осветление се управляват от един мултифункционален модул, вместо от отделни.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Любо ме е изпреварил,но предполагам това отговаря на въпроса ти защо всичко се клати,радиатор,фарове и още какво беше,но щом си ентусиаст и не ти пречи предполагам ще се справиш с трудностите.

Comment

Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
          Любо ме е изпреварил,но предполагам това отговаря на въпроса ти защо всичко се клати,радиатор,фарове и още какво беше,но щом си ентусиаст и не ти пречи предполагам ще се справиш с трудностите.
          Е, то вече нямам избор И по талон е с първа регистрация януари 2002. Интересно е, че цвета е еднакъв навсякъде, а сякаш не е пребоядисвана. Значи там където е модулчето, беше само то. По - навътре и по - надолу има такава сива кутия, но няма други релета. Аз му направих мостчета, както видях тук от една тема и готово. А габаритите се оправиха, като сложих "клюкарката" от Капата Опитах се да свържа моето CD, но нещо не ми се получи засега. Като я пооправя отвътре ще кача снимки. Пак ми се падна една...
          sigpic Alfa Romeo 166 TS

Comment

Регистрацията и годината на производство са различни работи По принцип или съвпадат или са близки Зависи колко е стояла колата до продажба В нашите талони е записана годината на първа регистрация и ние се радваме на ЕГН то И като търсим части в магазините с това ЕГН те не съвпадат Гледайте годината на производство (по стъклата примерно) а не талона от който колата е по нова а данъка по голям
            ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
              колега, извинявам се - колата ти е доста съмнителна - първо няма фейслифт с тези джанти
              ТС моторите и 150 коньовите дизели могат да имат такива джанти,защото са с малките апарати
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
              Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                ТС моторите и 150 коньовите дизели могат да имат такива джанти,защото са с малките апарати
                Какво значи с малките апарати? Спирачните апарати ли?

---------- Post added at 15:21 ---------- Previous post was at 15:18 ----------

Да ви кажа, по - скоро си мисля, че удряна, защото дългия болт който държи казанчето е скъсан. Фара се клатушка от същата страна и на калника има леки поправки до фара. Обаче пък годината си остава 2002, а е произведена края на 2001г
                sigpic Alfa Romeo 166 TS

Comment

Аз съм със големите апарати и точно тези джанти стават. Имам страхотни двуцветни джанти 16-ки от старата 166-ца и исках да ги ползвам за зимни, но уви не влизат на големите апарати, оригиналните стават - от ЕТ на джантата зависи.
                  Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

Първоначално публикувано от gorang Покажи съобщение
                    Аз съм със големите апарати и точно тези джанти стават. Имам страхотни двуцветни джанти 16-ки от старата 166-ца и исках да ги ползвам за зимни, но уви не влизат на големите апарати, оригиналните стават - от ЕТ на джантата зависи.
                    Може би тези..
                    Last edited by EMo0o; d.m.y г., 22:44.
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Моите са такива, но за апаратите не мога да преценя. Днес открих и че казанчето за течността за чистачките е от друга кола. А там където е то има заварена една шина, която държи бронята и подкалника... Работата е все по - ясна, а?
                      sigpic Alfa Romeo 166 TS

Comment

Тя работата е ясна отдавна По една или друга причина ти е присадена фейслифтова предница Отчитам по постовете че е направено доста небрежно Моето виждане е ако имаш умения мерак исръчни ръце да се захващаш на работа Разглобяваш питаш сглобяваш Естествено ще трябва и някой лев Ако чрез майстори мислиш да я оправяш мисля че няма да са оправдани вложените средства С тези джанти нещо се оплетохте Твоите и тези от снимката си приличат по шарка но са видимо различни

Comment

Аз съм се захванал вече. Трети ден си прекарах под, над и вътре в колата Утре продължавам! Разглобих единия фар, почистих го, оправих го, ама ми се струва, че крушките H7 не лягат много добре в леглата. Такива ли трябва да са? За джантите, както и да е...
                          sigpic Alfa Romeo 166 TS

Comment

Крушките при нас ако не се лъжа са Н7 и НВ3 ако не си с ксенон Все пак си с фейсови фарове Не съм сигурен дали крушките са същите Ако не лягат добре търси причината

Comment

Аз не съм виждал фейслифт без ксенон

Comment

Първоначално публикувано от pianev Покажи съобщение
                                Разглобих единия фар, почистих го, оправих го, ама ми се струва, че крушките H7 не лягат много добре в леглата. Такива ли трябва да са?
                                Този фар е с биксенонова система - ксенонова крушка D1S, която е за къси и дълги светлини и още една халогенна крушка 55W от външната страна на фара - тя е само за "светлинен клаксон" и е добре, че я има, защото аз я ползвам и за дневни светлини на 20% от мощността.
                                Last edited by FEN TEMPRA BG; d.m.y г., 14:09.
                                Alfa Romeo 164 TS Super 1997
                                Alfa Romeo 166 FL 2,4 JTDm 20V Sportronic 2005
                                Alfa Romeo 166 FL 2.4 JTDm 20V 2004 - EX
                                Alfa Romeo 164 TS Super 1995 - EX

Comment

Working...
                                X